Pronájem kanceláře, 17 m2 - Hradec Králové - Kukleny

Cena: 4 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně provize
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Hradec Králové
Ulice: Pardubická 851/7
PENB: G
Aktualizace: 03.05.2024 15:04
Číslo zakázky: 59401
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu samostatnou kancelář v klidné lokalitě Hradce Králové, konkrétně v části Kukleny. Tyto moderní kanceláře se nacházejí v přízemí novostavby v bezpečném uzavřeném areálu. Prostory disponují prostorným zázemím, které zahrnuje kuchyňku, toalety a sprchy, což poskytuje komfortní pracovní prostředí.

K každé kanceláři náleží dvě vyhrazená parkovací místa v uzavřeném areálu, což zajišťuje bezproblémové parkování pro všechny nájemce. Celkově se jedná o moderní objekt, který splňuje nejnovější standardy a přináší výhodu dostatku parkovacích míst v ceně pronájmu.

Cena pronájmu je 4000 Kč a náklady na energie a služby jsou 2200 Kč.

Věříme, že naše nabídka představuje ideální řešení pro podnikatele a firmy hledající moderní a bezpečné pracovní prostředí v Hradci Králové. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 85 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop