Prodej, Výroba, 2400 m2 -

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, Info u realitního specialisty, včetně pro
Druh: prostory pro výrobu
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Stěžery
Ulice: K Chaloupkám 92
PENB: G
Aktualizace: 11.01.2024 23:21
Číslo zakázky: 52838
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Prodej výrobního a skladovacího areálu v prostorách bývalé cihelny, ležící mezi obcemi Stěžery a Charbuzice.
Nabízíme vám jedinečnou příležitost získat tento historický objekt, který kdysi sloužil jako cihelna, ale nyní se proměnil v moderní skladovací a výrobní areál. S rozsáhlými prostorami a vynikajícími možnostmi přizpůsobení, tato nemovitost je ideální pro podnikatele hledající inovativní řešení pro své podnikání. Historie a průmyslový šarm se spojily s funkčností a flexibilitou tohoto objektu, činíce ho skvělou investicí do budoucnosti. Nechte se inspirovat touto jedinečnou transformací a získejte své nové podnikatelské prostory. Vzhledem k technickému stavu je možné uvažovat o přestavbě na logistický, výrobní nebo skladovací areál s násobně vyšší kapacitou než je současná.

V areálu jsou různě využívané objekty pro skladování a drobnou výrobu. K dispozici je prostor ubytovny a samostatného rodinného domu, vyžadujícího důkladnou rekonstrukci.

Cenu a prodejní podmínky k jednání sdělíme vážným zájemcům při osobním setkání.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 316 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop