Rodinný dům v Novém Bydžově

Cena: 3 195 000 Kč
Financování:na hypotéku za 13 760 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Nový Bydžov
Ulice: Petra Bezruče
PENB: G
Aktualizace: 19.05.2024 21:50
Číslo zakázky: 2614
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Umístění: centrum obce
Zastavěná plocha: 92 m2
Výměra pozemku: 201 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Vážení zájemci,
máme pro vás zajímavou nabídku. Nabízíme krajní řadový zděný dům 2+1 s polozapuštěným suterénem a neupraveným podkrovím, který je vhodný jak k bydlení, tak i k podnikání. Tento dům je kompletně před rekonstrukcí a nachází se v dobré lokalitě s výbornou dostupností a širokým spektrem možností využití pro různé podnikatelské aktivity.

Výhodou tohoto domu je menší prostor k vybudování zahrady, který se nachází za domem. Má vstup ze suterénu a také vchod z ulice, což zajišťuje snadný přístup. Zahrada je vhodná k úpravě, je obestavěná a uzavřená. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, grilování nebo pěstování rostlin.

I přes svůj současný stav, nabízí tento dům potenciál pro investory, kteří hledají atraktivní příležitost v oblasti nemovitostí. Nachází se v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a dopravních spojení, což z něj činí zajímavou investici.

Popis: Nosné konstrukce z cihel a kamene, základy kamenné bez izolace, stropy dřevěné trámové s rovným podhledem, střecha sedlová, krytina tašková, vytápění el. akumulační kamny a lokální plynové topidlo, bez koupelny, pouze umyvadlo s el. průtokovým ohřívačem vody, splachovací WC. Dům je napojen na obecní vodovod, plyn, elektřinu a kanalizaci.

Pokud máte zájem o tento dům a vidíte v něm potenciál pro své podnikatelské plány nebo jako nový domov pro vaši rodinu, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré informace a pomoci s jakýmkoli dotazy, které byste mohli mít. Rádi vám pomůžeme s výhodnějším financováním, které zahrnuje spolupráci s našimi finančními odborníky, kteří vám pomohou najít nejlepší možnosti a podmínky pro financování tohoto domu.
Realitní makléř:

Lenka Rysová
tel: 731 286 202

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 111 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop