Prodej rodinné domy, 150 m2 - Hradec Králové - Věkoše

Cena: 8 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 38 720 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Hradec Králové
Ulice: Na Zahrádkách 301/70
PENB: G
Aktualizace: 19.06.2024 10:31
Číslo zakázky: 60936
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 85 m2
Výměra pozemku: 403 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Nabízíme k prodeji řadový rohový dům, nacházející se v klidné zahrádkářské oblasti, oblíbené a vyhledávané čtvrti Hradce Králové. Je ideální pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v blízkosti centra města.

Tento dům je ideální pro milovníky zahradničení, poskytuje dostatek prostoru pro pěstování ovoce a zeleniny. Má krásnou zahradu se vzrostlou zelení, záhony, s dvěma skleníky, zemním sklípkem na sklad ovoce nebo dobrého vína. Dále také vlastní studnu a spoustu ovocných stromů.

Dům, jako takový, je v původním stavu, což Vám nabízí jedinečnou příležitost k rekonstrukci dle Vašich představ a potřeb. Celková užitná plocha včetně lodžie a garáže je téměř 170m2. Jedná se dispozičně o 4+1, se dvěma koupelnami.

Přijďte si prohlédnout tento dům a zjistit, jaké možnosti Vám může nabídnout. Pro lepší představivost jsme do fotografií přidali 3d pohledy a půdorysy podlaží a také zakomponovali vizualizaci budoucího stavu. Ten skutečný stav je vždy následující fotografií.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi poradíme a nabídneme zprostředkování.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 59 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop