Prodej rodinné domy, 134 m2 - Holohlavy

Cena: 6 500 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 27 995 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Holohlavy
Ulice: Smiřická 59
PENB: G
Aktualizace: 23.06.2024 21:53
Číslo zakázky: 61310
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 92 m2
Výměra pozemku: 1714 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Hledáte místo, kde můžete spojit klidný život s výbornou dostupností do města? Právě jste našli! Kouzelný rodinný dům v malebné obci Holohlavy na ulici Smiřická. Tento dům z roku 1972 je jako stvořený pro rodinný život a nabízí úžasné možnosti pro vaše bydlení i relaxaci.

Kompaktní cihlový dům je i přes svůj věk ve skvělé kondici. Opravená střecha s krytinou z kanadského šindele dodává domu svěží vzhled a zajišťuje perfektní ochranu. Dům má přízemí a obytné podkroví, kde najdete vše, co potřebujete. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj orientovaný na jih do zahrady, útulná jídelna, kuchyň se spíží, koupelna a samostatné WC. V podkroví na vás čekají čtyři samostatné pokoje, další WC a terasa, kde si můžete vychutnávat klidné večery s výhledem do zahrady. Navíc je dům ze 70 % podsklepený, což vám poskytne spoustu úložného prostoru a místo pro technické zázemí.

Ale to není vše! K domu náleží rozlehlá zahrada o ploše 1474 m2, která je skutečným rájem pro milovníky přírody a zahradničení. Na zahradě najdete krásnou třešeň, několik jabloní a slivoní, které vás každoročně potěší bohatou úrodou. Navíc je zde skleník a záhony, kde si můžete pěstovat vlastní zeleninu a květiny. Pro uložení úrody můžete využít klasický zahradní sklep, kde Vám vše vydrží čerstvé až do jara.

A co teprve možnosti parkování! K dispozici je prostorná garáž se zastavěnou plochou 63 m2, kde pohodlně zaparkujete své auto a stále vám zbyde dostatek místa na dílnu nebo uskladnění zahradní techniky. Před garáží jsou další dvě parkovací stání a uvnitř dvora můžete zaparkovat další dvě auta.

Dům se nachází ve stávající zástavbě, což znamená, že budete mít pouze dva pohodové sousedy. Z jižní strany je pozemek lemován železniční tratí, která díky rozlehlosti parcely není nijak rušivá.

Holohlavy jsou skvělou volbou pro rodinný život díky kompletní občanské vybavenosti. V obci je škola, školka, obchod a úžasné dětské hřiště v naprosté blízkosti domu. A co je nejlepší? Výborná dopravní dostupnost na dálnici a do krajských měst Hradec Králové a Pardubice vám umožní být v centru dění během několika minut.

Pokud hledáte dům s duší a velkou zahradou, kde můžete realizovat své sny, neváhejte, přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zamilujte se do tohoto úžasného místa, které může být Vaším novým domovem.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 35 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop