Rodinný dům v Chlumci nad Cidlinou

Cena: 3 600 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 505 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Chlumec nad Cidlinou
Ulice: Palackého
PENB: G
Aktualizace: 16.05.2024 16:51
Číslo zakázky: 2602
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Umístění: okraj obce
Zastavěná plocha: 104 m2
Výměra pozemku: 894 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který je před kompletní rekonstrukcí. Dům byl kolaudovaný r. 1941, umístěný na svažitém pozemku o velikosti 894 m2 .
Dispozice: malý sklípek, 1.NP: chodba, technická místnost s bojlerem, průchozí místnost s plynovým kotlem, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyně a obývací pokoj.
Podkroví: přístupné po betonovém schodišti, rozdělené půdní prostory.
Podlahy v domě jsou původní dřevěné prkenné, kryté PVC, nebo betonové s keramickou dlažbou. Dům je napojený na inženýrské sítě (voda, plyn, elektřina) a vytápění je zajištěno ústředními plynovými kamny a kamny na tuhá paliva.
K domu vede vlastní vjezd ze zadní strany pozemku, což zajišťuje snadný přístup a soukromí. Přístup do domu není bezbariérový, což je třeba vzít v úvahu při plánování rekonstrukce. Ve sklípku domu je umístěna vodárna, která zajišťuje distribuci vody z vlastní studny a přívod obecního vodovodu.
Na pozemku se navíc nachází praktická kůlna pro uskladnění nářadí nebo zahradní techniky. Svažitý pozemek poskytuje zajímavé možnosti pro zahradní architekturu a využití terénu, například k vytvoření terasovité zahrady.
V obci Chlumec nad Cidlinou je výborná dopravní dostupnost, spojení na dálnici HK -PHA cca 3 km.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci s možností vytvoření domova na míru, ve městě s kompletní občanskou vybaveností a historickým šarmem. Pokud máte zájem o tento dům neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré informace a pomoci s jakýmkoli dotazy, které byste mohli mít. Rádi vám poskytneme výhodnější financování, které zahrnuje spolupráci s našimi finančními odborníky, kteří vám budou asistovat při hledání nejlepších možností a podmínek pro financování tohoto domu.
Realitní makléř:

Lenka Rysová
tel: 731 286 202

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 96 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop