Prodej byty 4+kk, 132 m2 - Hradec Králové

Cena: 13 490 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 58 101 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Hradec Králové
Ulice: Bratří Čapků
PENB: G
Aktualizace: 12.05.2024 07:59
Číslo zakázky: 60136
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 5
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
Exkluzivně Vám nabízíme prostorný moderní byt v samém centru Hradce Králové.

Bytová jednotka 4+kk se nachází ve 4.patře zděného domu v ulici Bratří Čapků. Celková plocha bytu je 159 m2 (ve výměře je zahrnuta terasa 7m2 + galerie 20m2).

Dispozici bytu tvoří: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostornou jídelnou, ložnice s vlastní koupelnou, 2 pokoje, koupelna s WC a sprchovým koutem, šatna.
Z jednoho z pokojů vedou schody do podkrovního prostoru (galerie), který se dá využít třeba ke klidnému spánku. V současnosti jsou tyto prostory využívány jako dětský koutek.

Byt prošel postupně v letech 2020 až 2023 modernizací a rozsáhlou rekonstrukcí.
Byla vyměněna dlažba a obklady včetně sanitární keramiky v obou koupelnách, do jedné z koupelen byla zabudována elektricky vyhřívaná podlaha.

Dále byla nově zhotovena kuchyňská linka na míru a vybavena novými vestavěnými spotřebiči, americkou lednicí a v jídelně byl zabudován velký chladící box sloužící jako vinotéka.

Vytápění a klimatizaci zajišťuje tepelné čerpadlo s rozvody do jednotlivých pokojů.

V bytě se dále nachází velké množství úložných prostor.

Součástí bytu je terasa o výměře 7m2, ze které je krásný výhled na nedaleké Šimkovy sady a dominantu Hradce Králové Bílou věž.

Byt je plně vybaven (není to však podmínkou).

Výjimečnost bytu dokresluje i možnost převzetí dlouhodobé nájemní smlouvy s městem na zahradu o rozloze 240 m2. Nájem činí pouze 800 Kč/rok.
Zahrada se nachází směrem do vnitrobloku a je kompletně oplocená. Na zahradě najdete dětský domek se skluzavkou, houpačkou a dřevěnou pergolu. Další její předností je přípojka vody a elektřiny.

K bytu je možné užívat 2 sklepní kóje.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel před 15-ti lety rekonstrukcí střechy a v roce 2023 byla provedena revitalizace fasády a balkonů. V domě jsou dále vyměněny vchodové dveře, zvonky a schránky.

V místě je plná občanská vybavenost.


S financováním Vám rádi pomůžeme.

Tímto Vás srdečně zve na prohlídku Zuzana Mazáčová.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 50 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop