Prodej rekonstruovaného bytu 2+KK o 42,10 m2 se zasklenou lodžií a sklepem, v ulici Truhlářská, Věkoše, část Hradce Králové

Cena: 4 116 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 17 727 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Hradec Králové
Ulice: Truhlářská
PENB: D 163 kWh/m2/rok
Aktualizace: 04.05.2024 22:17
Číslo zakázky: 00120
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízím k prodeji v osobním vlastnictví krásný rekonstruovaný byt 2+KK se zasklenou lodžií a sklepem, v klidné a žádané lokalitě ulici Truhlářská, Věkoše v části Hradce Králové. Bytová jednotka je vedená dle prohlášení vlastníka, jako 1+1 o ploše 42,10 m2 s příslušenstvím včetně zasklené lodžie 3,38m2 a sklepu 3,36m2. Umístěný v panelovém domě s novými stoupačkami, odpady, střechou, balkony, vchodovými dveřmi se zvonky, výtahem. Orientován na jihozápad v 1.NP. ze 4.

Rekonstrukce byla provedena roku 2021, zděné jádro s obklady, elektroinstalace, podlahy lino a dlažba, kuchyň. Ohřev vody i vytápění je řešeno dálkově, topná tělesa opatřena měřiči, okna plastová se žaluziemi. Byt působí velice příjemně a útulně, vybavení dle dohody.

Dispozici tvoří: vstupní chodba s šatní skříní, věšákem a botníkem, následuje koupelna, obytný pokoj se vstupem na zasklenou lodžii, vstup do kuchyně zajišťují posuvné dřevěné dveře.

Kuchyňská linka je vybavena elektrickou indukční varnou deskou, troubou i mikrovlnnou troubou zn. Beko, digestoří, vestavěnou lednicí s mrazícím boxem zn. Elektrolux a prostorem pro připojení myčky. V ceně možno ponechat velkou lednici LG s mrazícím boxem. Interiér jídelního prostoru zajištují kulatý stůl a dvě židle.

Krásnou koupelnu dotváří nové obklady, sprchový kout, keramické umyvadlo se šuplíky, zrcadlo s toaletní skříňkou, ventilátor a osvětlením. Vybavením je pračka Whirpool, sušička Beko, toaletní sprška, závěsná toaleta. Prosvětlení místnosti dotváří otvor do kuchyně. Obytný pokoj disponuje pracovním koutem a ložnicí, z které je vstup na zasklenou lodžii, sloužící k sušení prádla i v zimním období s výhledem do zeleně.

Připojení k internetu po pevné lince O2, SPCom. Na patře, sousedí dva byty s klidnými vlastníky. K jednotce náleží sklep a možnost využít nebytových prostor, pro uložení kol, kočárku, sušárny prádla a dílny.

Bezplatné parkování před domem. U domu zastávka MHD s výbornou dopravní obslužností do centra i na ČD.
V dosahu je veškerá občanská vybavenost, mateřská, základní i střední obchodní škola, řeznictví, vinotéka, pohostinství, potraviny, lékař, lékárna.

Měsíční náklady pevných plateb do fondu oprav včetně výdajů na správu a středisko 1.868,-Kč.
Domluvení prohlídek i předání bytu dle dohody. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího.
Nemovitost vřele doporučuji, pro vlastní bydlení, bez dalších investic díky lokalitě s výbornou občanskou vybaveností. Koupě bytu lze financovat z vlastních prostředků nebo hypotékou, kterou Vám ráda zajistím za nynější úrok od 4,89%. Těším se na setkání s Vámi při prohlídce.
Realitní makléř:

Monika Fröhlichová
tel: 420733691093

MF Reality
Havlíčkova 404/2
Hradec Králové
tel: +420 733 691 093
www.mf-reality.cz
info@mf-reality.cz

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop