Prodej zděného bytu 2+1 o velikosti 55 m2 na Gočárově třídě v Hradci Králové<BR>

Cena: 4 600 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 812 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Hradec Králové
Lokalita: Hradec Králové
Ulice: Gočárova třída
PENB: D
Aktualizace: 13.09.2024 11:29
Číslo zakázky: 6989150
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 55 m2
Počet pater: 5
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Hledáte byt v samém centru města Hradce Králové? Byt odkud budete mít vše na dosah? Pokud ano, tak tato nabídka prodeje zděného bytu 2+1 o velikosti 55 m2 na Gočárově třídě v Hradci Králové je právě pro vás.

Jedná se o zděný byt, který je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3. patře bytového domu bez výtahu a balkónu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí (kuchyň vč. nové elektroinstalace, koupelna a WC). V bytě je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. Obytné pokoje mají renovované bukové parkety. Byt je čistý, vymalovaný a připravený tak pro nového majitele.

DISPOZICE: vstupní prostorná chodba s vestavnou skříní, pokoj, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, wc, obývací pokoj. K bytu náleží sklep 3 m2 a společná kolárna.
PŘÍPOJKY: kanalizace obecní, vodovod obecní, plyn, vytápění dálkové, elektrika 220V.

Aktuálně je fond oprav 2.058,-.
Bytový dům prošel také revitalizací - zateplení, fasáda a plastová okna. Společné prostory v domě jsou v pěkném a udržovaném stavu. K domu náleží i společný pozemek ve vnitrobloku.

Byt se nachází v samém centru města, kde máte kousek jak do obchodních center, na hl. nádraží, tak i do oblíbených Sukových sadů. Okolí bytu dále nabízí veškerou občanskou vybavenost v pěší vzdálenosti. Vzhledem k lokalitě je byt vhodný i jako investice k následnému pronájmu.

Budeme se těšit na Váš zájem a věříme, že si byt najde brzy nového majitele. Tento byt vám velice doporučuji a rád Vás přivítám na prohlídce. Budu se těšit na zavolání.

S pozdravem Milan Polívka.
Certifikovaný makléř číslo OsR 19./I./2018 Asociace realitních kanceláří České republiky.
Realitní makléř:

Milan Polívka
tel: 734261016

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 28 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop